چاپ
دسته: اخبار فرهنگی
بازدید: 1718

نشست گرايش مسايل ايران از سلسله نشست هاي همايش ملي چشم انداز سياسي در ايران با عنوان  بررسي درس انديشه سياسي در ايران  در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي  برگزار شد.

به گزارش ايرنا، يكي از استادان دانشگاه تهران در اين نشست گفت: ايران و مشرق زمين خاستگاه تمدن بوده‌اند از اين رو در زمينه علوم سياسي نيز ايران هميشه فعال و پويا است.

دكتر عليرضا صدرا اظهار داشت: كرسي انديشه سياسي براي نخستين بار در دانشگاه تهران ارايه شد و امروز درس هاي متعدد و تخصصي در اين زمينه در دانشگاه هاي مختلف كشور ارايه مي‌شود.

 وي تاكيد كرد: درس انديشه سياسي بايد تخصصي تر شده و كيفيت آن نيز افزايش يابد. صدرا گفت: انديشه سياسي را بايد بر اساس زمان فعلي و به صورت كاربردي پيگيري كرد.

وي بيان داشت: رشته هاي مختلف علوم از جمله دانش سياسي بايستي با يكديگر تعامل و ارتباط داشته باشند و از حالت به تنهايي عمل كردن خارج شوند.

يكي از استادان دانشگاه شهيد بهشتي تهران نيز در ادامه نشست گفت: براي تقويت درس انديشه سياسي بايد آنرا در يك طرح جامع لحاظ و ارتباط سرفصل- هاي اين درس با دروس ديگر مشخص شود.

حجت‌الاسلام دكتر منصور ميراحمدي نيز بر كاربردي شدن اين درس و مرتبط شدن آن با مسايل روز جامعه تاكيد كرد.

دبير اجرايي همايش ملي چشم انداز سياسي در ايران نيز گفت: پژوهشكده انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي در شفاف سازي دانش انديشه سياسي در ايران گام‌هايي را برداشته است.

رضا عيسي نيا با بيان اينكه اين همايش در اسفند سال ‪ ۱۳۸۷‬برگزار خواهد شد، اظهار داشت: تاكنون سه جلد از مقالات با عنوان هاي روش شناسي دانش سياسي، فقه سياسي و درآمدي بر حقوق سياسي در ايران تدوين شده و به زودي منتشر مي‌شوند.

وي با اشاره به اينكه اين همايش ‪ ۱۵‬گروه علمي دارد، افزود: گروه هاي مسايل ايران، فقه و انقلاب اسلامي فعاليت خود را شروع كرده اند.