جدیدترین مطالب

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، شماره دويست و سوم پگاه حوزه را روانه بازار نشر نمود.
فلسفه تاريخ، سيره علوي در سلوك با خلفا، استراتژي و عوامل تقريب مذاهب اسلامي، وحدت مبتني بر سياست، مرجع وحدت، اميد به تقريب، امت واحده، اسلام هراسي از ذهنيت تا ستيز و ارزش‌هاي سياسي عناوين مقالات و مطالب اين شماره نشريه را به خود اختصاص مي‌دهند.
پس از پيامبر اكرم (ص)، جامعه اسلامي با حوادث سهمگيني روبه‌رو شد. دشمنان داخلي و خارجي اسلام درصدد بودند تا به هر صورت اسلام را از مسير خود خارج كنند. بي‌ترديد رسول اكرم(ص) از وضعيت ناگوار پس از رحلت خود آگاهي داشتند و دستورات لازم را صادر فرموده بودند. از نگاه شيعه، يكي از مهم‌ترين دستورات ايشان، رهبري جامعه اسلامي بود. اهل سنت نيز ضمن قبول اهميت رهبري، آن را به گونه‌اي تفسير كرده‌اند كه گويا پيامبر اكرم (ص) كسي را معرفي نكرده است. اميرمؤمنان (ع) در قبال حوادث پيش آمده پس از رحلت پيامبر اكرم (ص) به ويژه درباره خلفا، راه‌هايي را پيش رو داشتند تا به آن‌ها عمل كنند. بحث و بررسي در باب عملكرد و نحوه تعامل ايشان با خلفا موضوع مقاله «سيره علوي در سلوك با خلفا» است كه در همين شماره به چاپ رسيده است.
«مرجع وحدت» عنوان مقاله‌اي است كه در آن مروري بر ديدگاه‌هاي وحدت گرايانه مرحوم حضرت آيت الله بروجردي مورد بررسي قرار گرفته است. در بخشي از آن آمده است: «براي اولين بار بعد از چند صد سال، بين زعيم روحاني شيعه و زعيم روحاني سني، شيخ عبدالمجيد سليم و بعد از فوت او شيخ محمود شلتوت، مفتي حاضر و رييس جامع الازهر، روابط دوستانه برقرار شد و نامه‌اي مبادله گرديد. معظم له عاشق و دلباخته اين موضوع بود و مرغ دلش براي اين موضوع پر مي‌زد».
قابل ذكر است اين نشريه به صاحب امتيازي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، مدير مسؤولي و سردبيري سيد عباس صالحي و مديريت اجرايي قباد سليماني چاپ و منتشر مي‌شود.
علاقه‌مندان براي كسب آگاهي بيش‌تر مي‌توانند با شماره تلفن هاي 2و7832953 تماس و يا با صندوق پستي قم: 4446-37185 مكاتبه نمايند.


نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید