جدیدترین مطالب

همايش بزرگ «سياست متعاليه از منظر حکمت متعاليه» به ابتکار پژوهشکده علوم و انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي با اشراف علمي آيت‌الله جوادي آملي، زمستان امسال برگزار مي‌شود. پژوهشکده علوم و انديشه سياسي در نظر دارد تا با برگزاري اين همايش در سال نوآوري و شکوفايي، يکي از نوآوري‌هاي خود را با موضوع محتوايي فلسفه سياسي اسلام ارائه کند و در حوزه‌هاي دانشي دنيا تأثيرگذار باشد. اين همايش با همکاري پژوهشکده معارج، وابسته به مؤسسه اسرا برگزار مي‌شود و با توجه به اشراف آيت‌الله جوادي آملي همايشي پربار را شاهد هستيم.

____________________________________ 

همايش بزرگ «سياست متعاليه از منظر حکمت متعاليه» به ابتکار پژوهشکده علوم و انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي با اشراف علمي آيت‌الله جوادي آملي، زمستان امسال برگزار مي‌شود.

حجت‌الاسلام نجف لک‌زايي، رييس پژوهشکده علوم و انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا، از برگزاري همايش بزرگ«سياست متعاليه از منظر حکمت متعاليه» در سوم بهمن‌ماه 1387 خبر داد و گفت: فراخوان اين همايش در ابتداي امسال اعلام شد و تا کنون شصت چکيده مقاله به دبيرخانه همايش رسيده و فرصت ارسال مقاله تا 25 شهريور 87 اعلام شده است.

وي افزود: اين همايش در مرکز همايش‌هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در قالب دو مراسم افتتاحيه و اختتاميه براي عموم پژوهشگران برگزار مي‌شود که بعد از مراسم افتتاحيه کميسيون هاي تخصصي کار خود را آغاز خواهند کرد و اساتيد و نويسندگان مقالات، مباحث خود را مطرح مي‌کنند.

رييس پژوهشکده علوم و انديشه سياسي با اشاره به اهداف برگزاري اين همايش اظهار داشت: پژوهشکده علوم و انديشه سياسي در نظر دارد تا با برگزاري اين همايش در سال نوآوري و شکوفايي، يکي از نوآوري‌هاي خود را با موضوع محتوايي فلسفه سياسي اسلام ارائه کند و در حوزه‌هاي دانشي دنيا تأثيرگذار باشد.

حجت‌الاسلام لک‌زايي اظهار داشت: با برگزاري اين همايش براي رويارويي با فلسفه سياسي رقيب به خصوص فلسفه سياسي ليبرال دموکراسي آمادگي مي‌يابيم.

وي افزود: بحث در چارچوب فلسفه سياسي از ويژگي جهاني برخوردار است و مي‌توانيم از سياست اسلامي که سياستي مبتني بر اخلاق، عدالت طلبي، انسانيت و کرامت انسان است، دفاع کنيم يعني همانند کاري که علامه طباطبايي و شهيد مطهري در کتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم به انجام رساندند و با بهره گيري از حکمت متعاليه به سراغ مارکسيسم رفتند.

رييس انجمن مطالعات سياسي حوزه علميه هدف ديگر اين همايش را گام برداشتن در جهت تبيين فلسفه سياسي انقلاب اسلامي خواند و افزود: اين همايش مي‌تواند به بومي سازي علوم سياسي در ايران با تکيه به يک مبناي فلسفي اسلامي کمک کند.

وي ابراز داشت: اين همايش با همکاري پژوهشکده معارج، وابسته به مؤسسه اسرا برگزار مي‌شود و با توجه به اشراف آيت‌الله جوادي آملي همايشي پربار را شاهد هستيم.

وي در پايان از کيفيت برگزاي اين همايش اظهار اميدواري کرد و بيان داشت: فرهيختگان با مشارکت جدي علمي خود در اين همايش سبب پربارتر شدن اين همايش شوند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید