جدیدترین مطالب

خبرنگاران از روند اجراى مصوبات سومين سفراستانى دولت بازديد كردند
 
حوالى ۱۷ مرداد، روز خبرنگار بود كه اهالى رسانه اطلاع يافتند امكانى تازه براى تهيه گزارش و تحقيق درباره روند اجرا و پيشرفت مصوبات دولت در سفرهاى استانى براى آنها فراهم شده است.
در مأموريت تازه خبرنگاران سخن از «نمايندگى مردم» بود و اين كه آنها بناست به نمايندگى از ملت بزرگ ايران دستاوردهاى دولتى كه خود را متعهد به توزيع عادلانه و متناسب امكانات مى داند، رصد كنند و به اطلاع افكار عمومى برسانند .در سفرهاى استانى بود كه اين شعار دولت نهم بروز و ظهور يافت و دولت در پروژه اى سنگين عازم مراكز و نقاط نزديك و دور افتاده اى از كشور شد كه در برخى از اين مناطق تا به حال، پاى هيچ دولتمردى نرسيده بود. اهالى رسانه كه خود يك پاى سفرهاى استانى دولتند نخستين بار در ۱۸ آبان ۸۴ در ركاب دولت به استان محروم خراسان جنوبى رفتند تا نهايتاً در ۲۳ خرداد ۸۶ نوبت به زادگاه رئيس جمهور ـ استان سمنان ـ رسيد.
پيش از انجام اين سفرها مديران ارشد و محلى دولت تلاش كردند در فرآيندى كارشناسى با بررسى مسائل و مشكلات، پيش نويس مصوبات دولت را مهيا سازند و اين گونه بود كه خواب كودكان كپرنشين براى داشتن سرپناه امن خانواده نيز در ۶ هزار مصوبه دولت جاى گرفت و حلقه هاى مفقوده اى از ارتباط مردم و مسئولان تكميل شد و بدين ترتيب شيوه اى تازه و طرحى نو در پيگيرى و اجابت خواست هاى ملت بزرگ ايران در دستور كار قرار گرفت.
دولت زحمت سفر را به جان خريد و رئيس دولت از تكاليف كابينه در هر شهر و ديار سخن گفت. تا آنجا كه به قول استاندار آذربايجان غربى، امروز علاوه بر مردم، ائمه جمعه، نمايندگان مجلس و رسانه ها، دولتمردان و مقام هاى ارشد كابينه به دنبال اجراى مصوبات هستند و اين مهم شانس اجرايى مصوبات استانى دولت را بيش از مصوبات عادى دولت در پايتخت كرده است.
در اين حركت عدالت محور، اگرچه دولت از پايتخت فاصله گرفت اما استان تهران نيز بى نصيب نبود و بيشترين حجم مصوبات را به خود اختصاص داد. بزرگ ترين مزيت اين سفرها براى پايتخت را دكتر احمدى نژاد در نشست صميمى خود با خبرنگاران و ياوران سفرهاى استانى چنين عنوان كرد كه «سفرهاى استانى بزرگ ترين خدمت به تهران است زيرا امروز به دليل سياست هاى نادرست، مشكلات اين استان ها فشار فراوانى به تهران وارد مى كند و اين سفرها خدمتى پايه اى براى تهران است.»
* سيستان و بلوچستان، سفر سوم دولت
«دولت برخاسته از اراده ملت ايران مصمم است سيستان و بلوچستان را به استانى نمونه تبديل كرده و تحويل كشور اسلامى ايران دهد.» اين وعده دكتر احمدى نژاد به هزاران تن از مردم زاهدان بود كه ۲۳ آذر ۸۴ در ورزشگاه۱۷ شهريور اين شهر گردهم آمده بودند. رئيس جمهور در اين محفل پرشور همچنين از آغاز مطالعه و طراحى خط لوله گاز شرقى كشور براى گازرسانى به شهرها و تأسيس پالايشگاه هاى پتروشيمى به منظور ايجاد اشتغال در استان خبر داد.
هليكوپترحامل مسئولان ارشد اجرايى در اين سفر همچنين كيلومترها را در اين استان پهناور جنوب شرقى كشور درنورديد تا حامل اين پيام براى مردم باشد كه «سيستان و بلوچستان تمام فرصت هاى لازم براى جهش در راستاى عمران و آبادانى را در اختيار دارد و واژه محروميت شايسته اين استان نيست.»
سومين سفر استانى دولت با اين سخن رئيس جمهور در زاهدان آغاز شد و هيأت دولت ۶۶ مصوبه و ۱۲۱ توافقنامه براى عمران و آبادانى منطقه تصويب كرد.
* ابتكار تازه براى اطلاع رسانى فعاليت هاى دولت
ساعت ۱۴ روز سه شنبه ۲۳ مرداد ۸۶ زمان مقرر براى حضور حدود ۳۰ خبرنگار، گزارشگر، عكاس و فيلمبردار در سالن پروازهاى داخلى فرودگاه مهرآباد بود تا در پرواز مشترك با على اكبر جوانفكر، مشاور مطبوعاتى رئيس جمهور و مرتضى دادخواه معاون پيگيرى و هماهنگى رياست جمهورى به زاهدان سفر كنند. مهدى كلهر مشاور اطلاع رسانى رئيس جمهور هم از روز سوم سفر به تيم رسانه اى ملحق شد.
خبرنگاران و گزارشگرانى كه به ابتكار دكتر سعيدلو معاون اجرايى رئيس جمهور قرار است به نمايندگى از ۷۰ ميليون ايرانى در سفر به سيستان و بلوچستان روايتگر ميزان پيشرفت مصوبات استانى دولت در اين استان باشند از همان ابتدا و تأخير پرواز هواپيما نهايت استفاده را كردند و به نظرخواهى از مردم استان حاضر در فرودگاه درباره تأثير سفر استانى دولت پرداختند.
در اين ميان دكتر حبيب الله دهمرده استاندار سيستان و بلوچستان ديده شد كه با توجه به تأخير پرواز، جلسه اى را با برخى مديران استان حاضر در فرودگاه ترتيب داد. در روزى كه اكثر پروازهاى فرودگاه مهرآباد با تأخير انجام شد، بالاخره نوبت به پرواز زاهدان رسيد و پس از طى يك ساعت و ۳۵ دقيقه در فرودگاه اين شهر به زمين نشست.
* گزارش روند اجراى مصوبات استانى
شركت در جلسه شوراى ادارى استان نخستين برنامه خبرنگاران در زاهدان بود كه برخى مقام هاى محلى ضمن ارائه گزارش از اجراى ۱۰۰ درصد مصوبات استانى دولت در سيستان و بلوچستان خبر دادند و تلاش هاى خود كه موجب شد اين استان مقام نخست كشور را در اجراى مصوبات سفر استانى به دست آورد، تشريح كردند.
مقام هاى محلى در بيان تحول صورت گرفته در اين استان چنين گفتند: در حالى كه همه اعتبارات عمرانى اختصاص يافته به سيستان و بلوچستان از ۱۵۰ ميليارد تومان تجاوز نمى كرد، مجموع اين اعتبارات پس از پيروزى انقلاب اسلامى تا ابتداى سال ،۸۴ به حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ميليارد تومان رسيده است. شگفت آن كه اين اعتبارات در ۲ سال فعاليت دولت نهم در افزايشى ۳۳ برابرى به ۵ هزار ميليارد تومان افزايش يافته است و طبيعى است كه با چنين توجهى از سوى دولت نهم، چشم انداز درخشانى براى استان تصور مى شود.
* خط لوله اى با اهميت فناورى هسته اى
طرح انتقال گاز عسلويه به سيستان و بلوچستان قطعه اى از مسير خط لوله ايران به پاكستان و هند است كه به گفته كلهر، مشاور اطلاع رسانى و رسانه رئيس جمهور، اهميتى معادل با دستيابى به فناورى هسته اى دارد. اين طرح يكى از مهمترين پروژه هايى است كه به موجب مصوبه استانى دولت در حال اجراست.
اين مأموريت را خط لوله ۵۶ اينچى انتقال گاز از عسلويه به سيستان و بلوچستان بر عهده دارد كه در جلسه استانى دولت ۲‎/۶ ميليارد دلار (معادل ۲ هزار و ۳۰۰ميليارد تومان) به آن اختصاص يافته است.
تيم اعزامى خبرنگاران با هليكوپتردر محل اجراى پروژه در شهرستان ايرانشهر حضور يافت و دهمرده استاندار در بازديد هيأت رسانه اى از روند اجراى خط لوله گفت: از زمان آغاز اجراى طرح در يك سال گذشته در اين استان ۹۰ كيلومتر لوله گذارى شده است. وى با اشاره به اين كه اجراى خط لوله از ۸ نقطه و توسط قرارگاه سازندگى خاتم الانبيا سپاه پاسداران در حال انجام است، افزود: مدت قرارداد ۳ سال است اما قرار است طرح ۶ ماه زودتر از موعد تحويل شود.
دهمرده افزود: اين خط لوله غير از تأمين گاز خانگى براى مردم استان از طريق خط لوله، گازرسانى به نيروگاه ها، كارخانه ها و پتروشيمى استان را نيز به عهده خواهد داشت. وى همچنين از تبديل چابهار به «عسلويه دوم» به لحاظ استقرار واحدهاى پتروشيمى خبر داد.
* حلقه وصل اروپا و آسيا
«با ساخت راه آهن بم - زاهدان، حلقه مفقوده اتصال ريلى اروپا و آسياى جنوب شرقى تكميل خواهد شد.» اين گفته دهمرده، مقام ارشد اجرايى استان در گفت وگو با خبرنگار اعزامى «ايران» است.
همچنين به گفته مديركل راه آهن استان، مسير زاهدان - بم - كرمان نخستين خط راه آهن در كشور محسوب مى شود كه ايجاد آن از مبدأ و مقصد به طور همزمان آغاز شده است. سيدمصطفى داودى در بازديد خبرنگاران از اين طرح گفت: ايجاد اين مسير ۵۴۰ كيلومترى از سال ،۷۳ با روندى كند دنبال شد اما پس از سفر استانى دولت اجراى آن شتاب گرفت به گونه اى كه اعتبار اين طرح در يك سال و نيم گذشته برابر با ۱۰ سال قبل از آن بود.
وى با اعلام پيشرفت ۸۰ درصدى اين طرح ابراز اميدوارى كرد كه خط راه آهن زاهدان - بم - كرمان سال آينده مورد بهره بردارى قرار گيرد. اين مقام محلى خاطرنشان كرد: با گشايش خط راه آهن كرمان - بم - زاهدان خطوط راه آهن كشور سراسرى شده و ضمن خروج منطقه سيستان و بلوچستان از بن بست ارتباطى به محروميت زدايى در اين استان كمك خواهد كرد.
داودى با بيان اين كه راه اندازى اين خط راه آهن ۱۰ هزار شغل غيرمستقيم و ۹۰۰ شغل مستقيم به دنبال دارد گفت: مردم سيستان و بلوچستان از ۹۰ سال پيش تاكنون تنها سوت قطار پاكستان را مى شنيدند ولى با راه اندازى اين خط از سال ،۸۷ مردم استان مى توانند سوت قطار ايرانى را نيز بشنوند.
وى همچنين با اشاره به برنامه دولت براى اتصال چابهار به شبكه ريلى كشور و اختصاص بودجه براى اين پروژه در لايحه بودجه ۸۶ ابراز اميدوارى كرد كه اين طرح در كوتاه ترين مدت به پايان برسد.
* تحول در جنوب شرق كشور
«اگر محور چابهار - مليك زابل فعال شود جنوب شرق كشور متحول مى شود.»
اين عبارات از بيانات مقام معظم رهبرى در سفر سال ۸۱ ايشان به استان سيستان و بلوچستان است كه ناظر بر ضعف و كمبودهاى بخش راه هاى استان است. مردم و مسئولان استان از اين محور ارتباطى ۹۰۰ كيلومترى به عنوان يكى از حلقه هاى مفقوده توسعه منطقه خود ياد مى كنند كه تا به امروز ۷۰ درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. آمار حوادث رانندگى در راه هاى مواصلاتى استان كه تنها در جاده زابل به زاهدان سالانه ۵۷۰ فقره گزارش شده و مرگ ۴۰۰ تن از هموطنان را به دنبال داشته است خود گوياى كمبودها در اين بخش است.
هم اكنون ۹ طرح مهم راهسازى شامل ساخت بزرگراه ميرجاوه - زاهدان - بم، بزرگراه زاهدان - زابل، بهسازى محور كنارك - بندرعباس، بزرگراه ايرانشهر - بمپور، بزرگراه زابل - دوست محمد، بهسازى محور زابل - ميلك، راه اصلى اسكل آباد - گوهركوه - بزمان، بهسازى راه زابل - نهبندان و راه كويرى اشتك - نصرت آباد در استان با اعتبارى بالغ بر يك هزار و ۵۵۳ ميليارد تومان در دست ساخت است كه شمارى از آنها در سفر هيأت رسانه اى مورد بازديد قرار گرفت.
* چرخ صنعت در دو راهى تاسوكى
«تاسوكى» نام منطقه اى بين زاهدان و زابل است كه روزهاى پايانى سال ۸۴ شاهد واقعه اى دردناك بود. اشرار به سركردگى ريگى و در ذيل عنوان گروه تروريستى جندالله با بستن اين محور ارتباطى اقدام به تيراندازى عليه مردم بى گناه كردند و ۲۵ نفر را به شهادت رساندند.
از زاهدان كه خارج مى شديم مطلع شديم شاهد زنده اين واقعه تلخ در ميان ما حضور دارد و تا رسيدن به محل يادمان شهداى تاسوكى (كه از اعتبارات مصوب نشست استانى دولت برپاشده است) از جزئيات اين اتفاق گفت. در اين واقعه اشرار ۷ تير به وى شليك كردند اما اين جانباز سرافراز امروز همچون دوران دفاع مقدس مقاوم و خستگى ناپذير مى نمايد و مشتاق خدمت.
پس از اقامه نماز ظهر و عصر به جماعت در يادمان شهداى تاسوكى، هيأت رسانه اى از كارخانه سيمان سيستان كه چند كيلومتر آن سوتر و در جاده اى انحرافى از مسير زاهدان به زابل است، بازديد كردند.
محمدرضا احسانفر از مسئولان كارخانه سيمان سيستان به خبرنگاران گفت: تا سال ۸۴ اين طرح ۵ درصد پيشرفت داشت و با سفر استانى دولت شرايط بهتر و جدى ترى براى ساخت آن فراهم شد و امروز به ۴۶ درصد رسيده است. وى افزود: زمان ساخت كارخانه ۷ سال است ولى تلاش مى شود در مدت ۳۶ ماه و يا زودتر در سال ۸۷ به بهره بردارى برسد.
احسانفر با اين پرسش خبرنگاران روبه رو شد كه «باتوجه به دورى مسافت اين كارخانه ازنظر امنيتى مشكلى احساس نمى كنيد؟» كه البته پاسخ او منفى بود.
از تأسيسات كارخانه سيمان كه درحال سربرآوردن از دشت سيستان است گذركرديم و در مسير زابل بقاياى شهر سوخته را ديديم كه از محل اعتبارات سفر استانى درحوزه ميراث فرهنگى شناسايى شده اند. همسفرى با اشاره به نزديكى اين دو محل مى گفت: «... چه قرابتى؛ گويى تاريخ درحال تكرار شدن است.»
 
* بعد از پايتخت
استان سيستان و بلوچستان با داشتن ۶ دانشگاه دولتى در كشور مقام دوم را بعد از تهران داراست و با برخوردارى از ۳۵ مركز آموزش عالى و ۷۰ هزار دانشجو بالاترين نسبت دانشجو به جمعيت را به خود اختصاص داده است.
دهمرده، استاندار اين استان كه فارغ التحصيل دكتراى رياضى از دانشگاه آكسفورد است روزهايى را به خاطر مى آورد كه اين منطقه از امكانات آموزش و دانشگاه برخوردار نبود و به همين دليل او پس از پايان تحصيلات ترجيح داد با تدريس در دبيرستان ها، به زادگاه خود خدمت كند.
او كه در طول ۴روز سفر رسانه اى در اتوبوس حامل خبرنگاران حضور داشت معتقد است بهترين و پرسودترين بخش براى سرمايه گذارى در حوزه نيروى انسانى است و اگر كشور يا منطقه اى دراين زمينه سرمايه گذارى كند بسيارى از مشكلات را فراروى خود نخواهدداشت. تأسيس دانشگاه علوم پزشكى زابل، دانشكده پرستارى و مامايى ايرانشهر، دانشكده علوم قرآنى زابل، پژوهشكده نانوفناورى و تالار فردوسى دانشگاه سيستان و بلوچستان، پژوهشكده هاى تالاب بين المللى هامون و پرورش دام هاى خاص در دانشگاه زابل، كسب مجوز تأسيس شعبه بين المللى دانشگاه علوم پزشكى، بهداشتى و درمانى زاهدان در چابهار و... ازجمله اقدامات دولت در زمينه توسعه دانشگاهها و آموزش عالى دراين استان است.
* تدارك براى مهار ۳ ميلياردمترمكعب آب
دو هليكوپترحامل گروه رسانه اى، استاندار و مشاوران رئيس جمهور حدود ۳ ساعت پس از ترك ايرانشهر به سمت جنوب، آرام آرام محل مناسبى را براى فرود دركنار سد «زيردان» يافتند. به گفته مديرعامل شركت سهامى آب منطقه اى استان، اين سد يكى از ۷ سد درحال ساخت در سيستان و بلوچستان است.
رمضان طهماسبى در گفت وگو با خبرنگار اعزامى «ايران» اسامى سدهاى ديگر را چنين عنوان كرد: چاه نيمه، سارادان، ماشكيد عليا، گلوگاه، خيرآباد و دودرلاديز. وى با اشاره به اختصاص اعتبار ۶۵۰ ميلياردتومانى در مصوبات دولت به همين منظور گفت: با پايان ساخت و بهره بردارى از ۳۰ سد در دست مطالعه يا اجرا در شمال تا جنوب استان آبهاى روان كه هرسال بالغ بر ۳ ميلياردمترمكعب است مهار مى شود. طهماسبى در ادامه خبر داد كه ۴ سد درحال احداث امسال و ۳ سد ديگر نيز سال آينده آبگيرى خواهدشد. اين مقام محلى همچنين در بازديد از محل سد سارادان ايرانشهر، محل تصفيه خانه آب زاهدان و تأسيسات آب شيرين كن كنارك هيأت رسانه اى را همراهى كرد.
نكته جالبى در حاشيه اين بازديد عنوان شد و آن اين بود كه دستگاه آب شيرين كن كنارك كه در زمان دولت گذشته به دليل كمبود سوخت قرار بود به عنوان آهن قراضه به پاكستانى ها فروخته شود، با تأمين سوخت مورد نياز آن در سفر استانى رئيس جمهور توانست نقش حياتى در زندگى مردم سيل زده در توفان اخير گونو داشته باشد.
* خداحافظ مدارس كپرى
دولت در سومين نشست استانى خود در زاهدان تصميم گرفته بود كه با صرف ۵۰ ميلياردريال در سال هاى ۸۴ و ،۸۵ مدارس كپرى به طور كلى حذف شود. براساس اعلام مديركل نوسازى و توسعه و تجهيز مدارس استان سيستان تا پايان سال ۸۵ ، ۱۴۹ مدرسه كپرى به كلاس استاندارد تبديل شده است.
محمدرضا نومسلمان با اعلام خبر برگزارى جشن كپرزدايى در استان در سال جارى گفت: براساس برنامه تا پايان امسال مدارس كپرى در استان جمع آورى خواهدشد.
وى در بازديد خبرنگاران از ساختمان رو به اتمام مجتمع شبانه روزى بزرگ زاهدان افزود: اين مجتمع كه از مصوبات استان دولت بود تا مهرماه تحويل آموزش و پرورش خواهدشد.
* آغاز طرح توسعه بندر چابهار
همزمان با بازديد هيأت رسانه اى از بندر شهيدبهشتى چابهار، طرح توسعه اين بندر به افتتاح رسيد. با اجراى فاز يك اين طرح كه از مصوبه هاى سفر رئيس جمهور به استان است امكان پهلوگيرى كشتى هاى كانتينردار و چندمنظوره براى تخليه بار فراهم مى شود. اين طرح با اجراى يك هزار و ۶۵۰ متر طول موج شكن و ۱۷‎/۵ ميليون مترمكعب لايروبى از سوى قرارگاه سازندگى خاتم الانبيا سپاه پاسداران در مدت ۳۳ ماه اجرا خواهدشد.
بازديد از طرح توسعه ذخيره سازى فرآورده هاى نفتى در بندر چابهار محل حوضچه هاى پرورش ميگو و نيروگاه ۳۰۰ مگاواتى سيكل تركيبى چابهار نيز موردبازديد خبرنگاران قرارگرفت. تيم رسانه اى همچنين در روز پايانى سفر در بزرگترين اسكله صيادى كشور در بندر كنارك حضور يافت. به گفته مسئولان و مردم، شناورها و لنج هاى ماهيگيرى كه از محل تسهيلات ارزان قيمت مربوط به بنگاههاى زودبازده به سردخانه تجهيز شده اند عملاً فرصت بيشترى براى ماهيگيرى و نگهدارى صيد فراهم آورده است. يكى از صيادان مى گفت با اين اقدام دولت امروز در آب هاى بين المللى تا نزديكى كشور سومالى نيز براى صيادى مى توان پيش رفت بى آن كه نگران فاسدشدن ماهى ها باشيم.
ساماندهى گلزارهاى شهدا در سراسر استان، برق رسانى به روستاهاى بالاى ۲۰ خانوار، ساخت نيروگاه هاى برق و طرح هايى در خصوص شيلات، توسعه بيمارستان ها على بن ابى طالب (ع) زاهدان، بازسازى بافت هاى فرسوده شهرى و ميدان تره بار زاهدان و ... نيز از جمله مصوبات استانى دولت است كه امروز ساخته شده و يا در حال مراحل ساخت است.
* پاسخ به مطالبات مردم
نامه هاى مردمى به رئيس جمهور يكى از ويژگى هاى سفرهاى استانى است. دهمرده، استاندار در اين زمينه به «ايران» گفت: درخواست هاى مردم از رئيس جمهور به طور عمده در زمينه اشتغال، مسكن و كمك هاى مالى بود. وى خاطرنشان كرد: تاكنون تسهيلات مربوط به ۲۰ هزار واحد مسكونى به مردم واگذار شده است.
دهمرده در ادامه با اشاره به اعتبارات اختصاص يافته براى انسداد و ساماندهى مرزها گفت: اين اقدام هاى در حال اجراست تا بتوانيم از مرزهاى استان به عنوان يك نعمت و فرصت و نه يك تهديد ياد كنيم.
وى همچنين گفت: سيستان و بلوچستان امروز بهترين وضع را به لحاظ شاخص هاى امنيتى در طول تاريخ دارد. دهمرده خاطرنشان كرد: نسبت به ۴ ماه مشابه سال گذشته بيش از ۳۶ درصد شاهد بهبود شاخص هاى امنيتى بوده ايم. وى با بيان اين كه مصوبات دولت زمينه را براى جهش بزرگ تاريخى در استان فراهم كرده است، افزود: بزودى ديگر استانى با مشكل فراوان از نظر اشتغال نخواهيم بود.
 
* كاهش نرخ بيكارى در استان
مديركل كار و امور اجتماعى سيستان و بلوچستان نيز به خبرنگار اعزامى «ايران» گفت: در حالى كه نرخ بيكارى در سال هاى ۸۳ و ۸۴ در استان حدود ۲۳ تا ۲۴ درصد بود، آخرين گزارش مركز آمار ايران حاكى است اين نرخ به ۱۳‎/۹ درصد در بهار ۸۶ كاهش يافته است. اسماعيل ريگى با اشاره به پرداخت ۲۵۳ميلياردتومان تسهيلات بنگاه هاى كوچك زودبازده به ۳۵ هزار طرح اقتصادى گفت: اين طرح ها منجر به ايجاد ۱۴ هزار و ۱۹۰ شغل شده است.
وى افزود: علاوه بر اين، پرداخت تسهيلات به ميزان ۱۵۰ ميلياردتومان و ساير منابع نيز منجر به ايجاد شغل گرديده است.
* در انتظار ديدار دوباره رئيس جمهور
در حاشيه بازديد از طرح ها و پروژه هاى مصوب نشست استانى دولت در اين استان فرصتى محدود براى شنيدن حرف هاى مردم در اختيار تيم رسانه اى بود. با اين حال آنچه از اين گفت وگوهاى كوتاه برمى آمد رضايت مردم از روند توسعه و آبادانى استان بود و در اين ميان دو بار يك انتقاد مشترك مطرح شد كه مربوط به كم بودن سهميه تعيين شده بنزين براى وسايل نقليه و همچنين شناورهاى صيادى بود كه البته به سفر استانى دولت ارتباطى نداشت.
خبرنگاران اين سخن «حاج عيسى اشترك» از معتمدين زابل را ثبت كردند كه با ابراز رضايت از اقدام هاى دولت نهم گفته بود: اين امر موجب تغيير نگرش مردم نسبت به دولت و رئيس جمهور شده است.
«بديل نورى» از اهالى اطراف زابل نيز اظهار داشت: نظر مردم درخصوص اجراى مصوبات استانى خوب است و در صورتى كه رئيس جمهور بار ديگر به اين استان سفر كند استقبال از ايشان گرم تر خواهد بود.
حسن ملاشاهى از روستاى حسن خون در شهرستان زهك نيز زمانى كه گروه رسانه اى را ديد در چندين دعا به زبان محلى توفيق دولت را از خداوند خواستار شد و گفت: درست است كه مشكلات ما به اين زودى تمام نمى شود اما احمدى نژاد همت كرده و توجه زيادى به مسائل ما داشته است. او از خبرنگاران خواست سلام وى را به رئيس جمهور برسانند.
بازديد خبرنگاران از سيستان و بلوچستان در حالى پايان يافت كه دور تازه اى از بازديد گروه هاى رسانه اى از استان ها در راه است و همچنين تيم دولت در حال تدارك براى آغاز دور دوم سفرهاى استانى است.
شايد سخنان رئيس جمهور در جمع مردم شهرستان نيكشهر (در سومين سفر استانى) را شنيده باشيد كه «اميدواريم در دور بعد كه دولت به اين استان خواهد آمد با پيگيرى تصميمات كارها و فعاليت ها آثارى از مشكلات در منطقه نباشد و آن روز بنشينيم براى جهان اسلام و پيشبرد اسلام در جهان با هم گفت وگو كنيم.»
منبع: روزنامه ایران، سوم شهریور 1386
گزارش و عكس: سيداحمد نجفى

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید